HATALMAS ÁTVERÉS ÁLDOZATAI VAGYUNK? A NASA MEGHAMISÍTJA AZ ADATOKAT?

A cikk alatt látható videót mindenki figyelmébe ajánljuk!

 NASA átverés

Az ember csak kapkodja a fejét, és már azt sem tudja, hogy kinek higgyen.  Korábbi, és neves szaklapokban publikált tudományos eredményekről derülhet ki, hogy azok már eleve hamisak voltak.

Dr. Miskolczi Ferenc kandidátus többek között az üvegházhatás kutatásával is foglakozott. Azt állítja, hogy a NASA-nal végzett munkája során olyan tudományos eredmények születtek, amelyek komolyan cáfolják a klímaváltozással és az üvegházhatással kapcsolatos eddigi „hivatalos” közléseket.

Amikor ezeket a tudományos eredményeket publikálni szerette volna, a NASA egyszerűen megtiltotta neki.

Fontos kérdések, melyekre pillanatnyilag nincsenek válaszok

Vajon mi lehet a háttérben? Kinek, vagy kiknek állhat érdekükben, hogy az emberiségnek a széndioxid-kibocsátással kapcsolatos általános ismeretei ne változzanak meg?  És itt hozzá kell tennünk, hogy azok az ismeretek, melyeket eddig a fősodratú médián keresztül sulykoltak belénk.

Hatalmas üzlet!

Érdemes szem előtt tartanunk, hogy az ipari légszennyezéssel kapcsolatban úgynevezett szén-dioxid-kvótát vezettek be. Ehhez az egyezményhez számtalan ország csatlakozott. (például 2011-ben átmeneti mentességet kért a szén-dioxid-kvóta ügyében Magyarország az Európai Bizottságtól)

Most ugrik a majom a vízbe…avagy csere-bere, adok-veszek (az adófizetők pénzéből)

A tagállamok főszabály szerint az őket megillető kibocsátási egységek teljes mennyiségét árveréseken kötelesek értékesíteni. A kvóták árverezésével a tagállamok 2013-tól jelentős költségvetési bevételhez jutnak, míg a kibocsátók részére a kvóták vételára jelentős többletköltséget jelent.

Ennek ismeretében kanyarodjunk vissza Dr. Miskolczi Ferenc kandidátus történetéhez.

Vajon mi történne, ha a világ számára kiderülne, hogy globális szinten a vezető politikusok, gazdasági és pénzpiaci szereplők valami olyasmire pazarolták az adófizetők pénzét, amely nem is létezik?

Forrás: netextra.hu

Share Button
A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..